Avís legal

SOLANA ROIVERT
NIF B61556528
Camí de Rivert, PK 1,2
25693 Salàs de Pallars, Lleida (Espanya)
Telèfon +34 667 603 940
info@sroivert.com
www.sroivert.com

 

Aquesta pàgina conté els Termes i condicions sota els quals comercialitzem els productes que apareixen a la nostra pàgina web www.sroivert.com

 

Condicions de venda
Si us plau, llegiu atentament aquests Termes i condicions abans de realitzar alguna comanda mitjançant la nostra web. Tingueu en compte que en comprar algun dels nostres productes, esteu acceptant el contingut d’aquests Termes i condicions.

En efectuar la compra mitjançant qualsevol de les nostres formes de pagament, el client accepta que, si alguna mercaderia arriba a destinació en mal estat a causa del transport, les reclamacions hauran de ser dirigides a l’agència de transport. SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) queda exempt de qualsevol responsabilitat. És important guardar el justificant de lliurament de la mercaderia per a reclamar a l’agència de missatgeria.

 

Contractes
En fer una comanda a la nostra web www.sroivert.com esteu realitzant una compra de béns. Després de rebre la vostra comanda, els enviarem una confirmació del mateix via correu electrònic, detallant les característiques i preus dels productes que heu sol·licitat i que li seran enviats.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres en cas de no rebre aquest correu electrònic de confirmació en les 24 hores posteriors a la realització de la vostra comanda. El correu electrònic de confirmació de comanda implica l’acceptació d’aquest.

Si per motius aliens a la nostra voluntat, els béns no estiguessin disponibles, us ho farem saber al més aviat possible i us oferirem la possibilitat de canviar-los per altres similars. No esteu obligats a acceptar el canvi, i en cas de no acceptació se us retornarà l’import.

 

Preus
Els preus a la web es mostren en euros (€) i porten associat l’impost de l’IVA en vigor. Podreu veure el preu amb l’IVA del 21% a la darrera pàgina abans de finalitzar el procés de compra.

Si per error es mostra un preu incorrecte el corregirem al més aviat possible. No tenim l’obligació de completar la comanda d’un producte que s’hagi mostrat amb un preu erroni. En tal cas, us contactarem mitjançant correu electrònic.

 

Despeses d’enviament
Les despeses d’enviament inclouen el transport, assegurança i el despatx de duanes en origen. No s’inclouen les despeses de duanes en destinació ni altres impostos (aranzels); serà el destinatari qui els haurà d’abonar en efectiu per poder rebre la mercaderia.

El destinatari serà responsable de totes les despeses d’importació i impostos que es generin a la duana de destí, tant si se li entrega la mercaderia como si no es fa càrrec d’ella.

S’intentarà que l’enviament de la comanda es realitzi en el menor temps possible, però el receptor haurà de tenir en compte les disposicions del país de destí per la importació dels articles sol·licitats, ja que SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) no te responsabilitat sobre els mateixos.

Tampoc seran imputables a SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) els efectes produïts per vagues, conflictes bèl·lics o altres circumstàncies alienes al seu control.

SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) no serà responsable de les demores en el despatx de duanes ni si les autoritats locals decideixen confiscar qualsevol element contingut en un enviament.

Modalitats de pagament
Acceptem pagaments a través de TPV virtual de les diferents targetes de crèdit.

Tots els titulars de targetes de crèdit i dèbit estan subjectes a comprovacions i autorització per part del proveïdor del servei de la targeta. Si el proveïdor rebutja l’autorització del pagament, no ens responsabilitzem de retards en el lliurament de la comanda o del no lliurament.

 

Dret de desistiment i política de devolucions
Si el producte rebut per l’Usuari no li satisfà, aquest tindrà dret a desistir del mateix en els 14 dies hàbils posteriors a la seva recepció, enviant el producte en perfectes condicions juntament amb els seus embalatges originals en un termini màxim de 30 dies des de la data de recepció de la comanda, prèvia comunicació a SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) a l’adreça electrònica info@sroivert.com. L’import íntegre del producte serà reemborsat (excloent les despeses d’enviament). No obstant això, els costos de devolució correran a càrrec de l’Usuari. Queda exclòs el dret de desistiment per a tots aquells productes que per la seva naturalesa impossibilitin el seu exercici, com poden ser els aliments frescos de ràpida caducitat, aliments congelats o productes dissenyats o fets a mida, o aquells productes rebuts correctament, però amb una variació sobre el pes mostrat deguda a la seva naturalesa d’elaboració artesanal.

En cas que el producte rebut sigui defectuós de forma visible i clara, sense manipulació pel propi Usuari, o erroni, l’Usuari podrà sol·licitar la seva substitució pel mateix article o referència mitjançant comunicació a SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) a l’adreça info@sroivert.com. L’Usuari podrà escollir entre la devolució de l’import o bé pel canvi del producte pel mateix en bones condicions. En aquest cas les despeses de transport tant de la devolució com del nou enviament correran a càrrec de SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL).

En cas d’existir errors o informació inexacta en el lloc web sobre qualsevol dels preus, productes o la descripció dels mateixos, i que hagin motivat de forma directa la contractació de l’Usuari, aquest tindrà dret a revocar la seva compra sense cap cost. Els reemborsaments, després de la comprovació per SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) de la mercaderia retornada, seran efectuats en la mateixa forma de pagament escollida per l’Usuari i en el termini màxim de 30 dies.

 

Protecció de Dades Personals
Les dades facilitades per l’Usuari hauran de ser veritables i exactes. L’Usuari és l’únic responsable de la falsedat o inexactitud de les informacions facilitades que puguin causar dany o perjudici a SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) o a tercers. Per la seva part, i de conformitat amb el que s’estableix a la Lley Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD GDD), i la seva normativa de desenvolupament. SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades personals facilitades per l’Usuari, que seran incorporades a un fitxer automatitzat i utilitzades única i exclusivament per a les finalitats indicades. L’Usuari podrà, en qualsevol moment, exercir el seu dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades. Per a més informació, consulteu la política de privacitat i protecció de dades de SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL).

SOLANA ROIVERT (COMPANYIA GENERAL SARGA, SL) declara no utilitzar cookies per a l’obtenció de dades personals. Només utilitzem cookies per emmagatzemar informació tècnica amb la finalitat de facilitar la navegació i l’accessibilitat del lloc web.